wilza: nijak jsem to nakonec nevyresil a taky to jezdi
100% nejsem jediny kdo jezdi bez stredicich krouzku a zatim sem se nesetkal se sebemensimi problemy
Zdravim potreboval som poradit
chcel by som pod zadne kolesa podlozky 5mm a neviem ci budem musiet kupit aj skrutky alebo budu stacit aj tie povodne na tak malu hrubku
dakujem
No 5 mm to budeš mít o 3 a něco míň závitu, ještě jestli jsou podložky přesně na míru a sedí na osazení bubnu nebo jestli to jsou universály.Není to nějak málo o 5 mm?Ale určitě bych tam dal delší nové šrouby
toxik-q: z 57.1 na 56.6 se da dostat tak, ze si koupis tlustej vykres, vystrihnes z nej prouzek pozadovane tloustky,das ho na naboj a na nej nasunes kolo sice se znici po kazdym sundani kol, ale aspon je da presne na stred.
a jinak jezdit bez stredicich krouzku s velkou stredovou dirou na kolech teda neni moc koser
ja srouby dotahuju postupne a tim padem postupne dosedaji i kuzely a kolo se centruje zadne hazeni ci vybrace nepocituju
jinak to same ti bude delat i nevyvazene kolo
i kdyz je dotahujes postupne, tak to kolo nevystredi presne tak, jak by melo byt. nevyvazeny kolo udela to stejny, to je fakt, mozna proto se ty kola taky nechavaji vyvazovat ^^ ale kdyz si das vyvazeny kolo, a stejne neni vycentrovany tak je to k nicemu