Dexter - Opel Corsa B-1.4i

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Vypadá to poněkud strašně no :shock: :roll: :? ale tak, když ti má přijít novej díl, tak radši neřešit..
Dexter

Příspěvek od Dexter »

jj ten novej dil snad prijde mam ho obednanej uplne fungl novej z DE ... mam ho obednanej uz mesic a tak cekam jestli prijde
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

mam dojem ze ho maj i v autokelly tak proc z DE a je mi jasny ze je to schovany pod naraznikem takze je to jedno co tam bude ale kdyz uz neco delam udela bych to poradne tohle zavani prasecinou nic vezlim
Dexter

Příspěvek od Dexter »

hele nevim jak ty ale ja jeste studuju a nemam cas ani finance na to s tim delat naky velky opravy , nemam to auto nekde na predvadeni se na tuning srazech nebo k naky representaci jako tady pulka lidi na CC mne staci kdy mne to auto doveze z bodu A do bodu B vic tak nak zatim neresim ... a aspon ze to bude takhle trochu osetreny a co bys chtel je to rv. 1994 a v tom roce byla i uvedena do provozu a skoro 15 let nebyla garazovana sem prvni majitel co se o ni aspon trochu stara .. tak ......
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Jo hej dobre, vim jake to je při škole, myšlenky sou uplně na jiném místě než přemýšlet jak vypadá něco navařené pod nárazníkem, na výstavu to není, ale každopádně lepší než zrezlé. Takové pi*oviny bych vůbec neřešil, pokud to maš při škole hlavně na dopravu tak chuj s tym, a člověk se aspoň přiučí něco :D
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

Podle mě je jen na něm jak si to udělá. On musí vědět co stim autem chce jednou provýst....
Pučis89
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pučis89 »

Stejene to nejde videt boze, resite tu uplnou zbytecnost... Stejne to ma jen docasne reseni...
1.5 TD
Dexter

Příspěvek od Dexter »

Tak sme kecali s Pučis89 a poradil mi jak upravit naraznik tak sem se do toho pustil a snad to zatim dopadlo dobre jeste je to teda tak v polovine ale snad to bude OK
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

No takhle to ted vypadá nic moc ale myslim že ten lak co plánuješ to vylepší!!!!!! :D
Dexter

Příspěvek od Dexter »

jo ja bych rekl ze urcite pujde do laku uplne vsechno a pak se rozmyslim jestli do toho cernej nebo stribrnej tahokov :-) jeste uvidim :arrow:
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

jasný no:-) budeš sundávat lišty na dveřích?
Dexter

Příspěvek od Dexter »

hele jeste uvidim zejtra sundam ty napisy Swing a pak se pustim asi do tech list uvidime ale nejradsi bych je sundal nejsou tam vubec pekny... a 16.5 mi jde konecne do laku uz aby bylo hotovo :arrow:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Ty nápisy Swing šli dolu v pohodě,ale pod lištama mám bílou barvu :cry:
tak na to mrkni než to ztrháš dolu :wink:
nevim proč je tam bílá když mám černý auto(origo lak) ale nejsem sám,kdo na to přišel :lol: :lol: Tak s tim počítej
Dexter

Příspěvek od Dexter »

jj jasny dik za upozorneni ale stejne to chci sundat a pujde novej lak takze ta bila barva pujde stejne fuc ... takze to bude bych rekl naprosto cajk
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

tak to jo potom,ten novej lak ti závidim,já to mám samej flekanec,jak to morduju každý jaro sprejem :lol: :lol:
Holt r.v.95 :lol: :lol:
Odpovědět