mam dojem ze ho maj i v autokelly tak proc z DE a je mi jasny ze je to schovany pod naraznikem takze je to jedno co tam bude ale kdyz uz neco delam udela bych to poradne tohle zavani prasecinou nic vezlim
hele nevim jak ty ale ja jeste studuju a nemam cas ani finance na to s tim delat naky velky opravy , nemam to auto nekde na predvadeni se na tuning srazech nebo k naky representaci jako tady pulka lidi na CC mne staci kdy mne to auto doveze z bodu A do bodu B vic tak nak zatim neresim ... a aspon ze to bude takhle trochu osetreny a co bys chtel je to rv. 1994 a v tom roce byla i uvedena do provozu a skoro 15 let nebyla garazovana sem prvni majitel co se o ni aspon trochu stara .. tak ......
Jo hej dobre, vim jake to je při škole, myšlenky sou uplně na jiném místě než přemýšlet jak vypadá něco navařené pod nárazníkem, na výstavu to není, ale každopádně lepší než zrezlé. Takové pi*oviny bych vůbec neřešil, pokud to maš při škole hlavně na dopravu tak chuj s tym, a člověk se aspoň přiučí něco
Tak sme kecali s Pučis89 a poradil mi jak upravit naraznik tak sem se do toho pustil a snad to zatim dopadlo dobre jeste je to teda tak v polovine ale snad to bude OK
hele jeste uvidim zejtra sundam ty napisy Swing a pak se pustim asi do tech list uvidime ale nejradsi bych je sundal nejsou tam vubec pekny... a 16.5 mi jde konecne do laku uz aby bylo hotovo
Ty nápisy Swing šli dolu v pohodě,ale pod lištama mám bílou barvu
tak na to mrkni než to ztrháš dolu
nevim proč je tam bílá když mám černý auto(origo lak) ale nejsem sám,kdo na to přišel Tak s tim počítej