Problem se spotrebou a otackami...
Moderátor: Arci
-
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
nezda se mi ze by to bylo kabelama... jelikoz a protoze mi to dela neco co s nima nemuze byt spjato
ale dnes v noci na to kouknu...
jde o to, ze proste u motoru jen cvrknu do tahla od plynu a vyletej otacky....
pridas poradne... vyletej otacky.... pustis pedal... a otacky padaji hrozne pomalu.... a jeste se motor chvili toci v tech otackach co jsi seslapnul... a drzi cca 2-4 sekundy.... zalezi na teplote... studeny to nedela... az potom co je to teply...
a auto ma 2x spotrebu...
reseni otacek je, ze jezdim s vypojenym krokovym motorkem...
tzn melo by to byt krokovym motorkem... ale uz v tom aute mam druhej... a vim ze funguje.... je z funkcniho auta...

jde o to, ze proste u motoru jen cvrknu do tahla od plynu a vyletej otacky....
pridas poradne... vyletej otacky.... pustis pedal... a otacky padaji hrozne pomalu.... a jeste se motor chvili toci v tech otackach co jsi seslapnul... a drzi cca 2-4 sekundy.... zalezi na teplote... studeny to nedela... az potom co je to teply...
a auto ma 2x spotrebu...
reseni otacek je, ze jezdim s vypojenym krokovym motorkem...
tzn melo by to byt krokovym motorkem... ale uz v tom aute mam druhej... a vim ze funguje.... je z funkcniho auta...
-
-
-

Já jsem si zase zvykl, že s libereckou značkou v Praze jsou ostatní nějak víc netrpělivý. A když mi to chcípne kvůli téhle divné chybě, tak už mě pár troubení navíc nevytrhne.

Byl jsem s tou chybou i v Oplu, ale tam mi řekli, že pokud nesvítí kontrolka, tak mi nepomůžou. A bylo vidět, že se jim to opravovat nechce (a prý nemají ani ten starej diagnostickej nástroj). Ale ten chlap říkal, že prej odcházely ty vstřiky - což nevím, jestli může bejt náš případ.
Už si připadám s tím naším problémem jak Dr. House.

Corsa B 1.2i , X12SZ ... moje první auto 

- romoli
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- romoli
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jako uz sem opravoval s tatkou nase auto pač neukazovalo otačky, plnej ceres a otačkoměr se sotva pohnul ...nikdy v životě by nas nenapadlo že to muže bejt snimač otaeček...dycky sem si myslel že bez toho by to prostě nenaskočilo a ono to naskočilo a dokonce fungovalo jen otačky neukazovalo..i take pakarny to mužou bejt 

Každej šermíř na
, když nepřátel nerovno.

- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Dr1ger : Hmm pokud zlobi krokovej motorek tak je to zvlastni... Muze byt KO i RJ... Ale jinak chovani motorku je zavisle na poloze skrtici klapky (zkontrolovat potenciometr na skrtici klapce), pote na podtlaku v sani (zkontrolovat funkci MAP senzoru), nakonec na teplote motoru (ale snimac uz jsi menil) a vahu vzduchu nemas..
topas : jsem zvedav jak dopadnes az ty kably das nove.... Dej vedet
... podle me to bude OK....
topas : jsem zvedav jak dopadnes az ty kably das nove.... Dej vedet

@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů