Vtomas - Corsa B X10XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Karel Maly
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Karel: tady je web na tu latku http://latky-hruby.com/?RequireID=latka&id=6la53thy a ten komplet vzornik mam doma - je to flíz a fakt se s tim dobre dela. Myslim ze ta barevna kombinace se mi povedla 
-
Karel Maly
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Karel Maly
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
Karel Maly
- Kontaktovat uživatele:
- mikro
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
Velbloud
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Tjo... tak tohle je fakt pecka.. hodně dobrá práce.. už se těším až ji uvidím na vlastní oči.. 
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Blode: uvidis ji na Mimoni.
Jinak jsem koukal jakjsi tahal lemy - taky sem musel, ale ne vytahovackou - klempirske kleste (hodim fotky). Jinak jsem ji kompletne vytlumil kvuli muzice (Brax, Asfaltove platy, Sikadamp)
jinak k temm lemum- jsem na tom jako ty totane to odstava (strasny pnuti)
Mikro: Muzes zvolit jakoukoliv barvu jestli mas interier prevazne cernou barvou tak muzes zvolit cokoliv na tapecaky a strop vcetne sloupku. Ja jsem volil barevnou kombinaci KTM - jelikoz si jednou poridim tento stroj
jinak k temm lemum- jsem na tom jako ty totane to odstava (strasny pnuti)
Mikro: Muzes zvolit jakoukoliv barvu jestli mas interier prevazne cernou barvou tak muzes zvolit cokoliv na tapecaky a strop vcetne sloupku. Ja jsem volil barevnou kombinaci KTM - jelikoz si jednou poridim tento stroj
- mikro
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Sakra. Asi budu muset jet na Mimoň, abych konečně viděl ty vaše vymazlený mazlíky. Já už tak nějak barvu mam vymyšlenou. Červeno-černá. Černá, protože je vevnitř taková skoro celá Corsa a červená, protože je to moje oblíbená barva. A v týhle kombinaci už tam mam takový ty potahy za dvě kila
. Tak v týhle kombinaci budu pokračovat. Ale nevim jestli víc do červena nebo do černa. A jestli víc soustředit černou do spodní části interieru (spodek sedadel, palubovka, ...) a do horní části víc červený ( strop, sloupky, opěradla, ...) nebo naopak.
SNĚHURK@ -> Corsa C 1.7DI bílá - 2003
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mikro: to je taky reseni spodek nechat cernej a vrsek dat cervenej. A vidim to na folie, protoze to slunicko strasne vysisuje. jeste mam delany plato z drevotrisky a potahoval jsem ho http://www.hificar.cz/montazni-material ... black.html cerna barva a jezdil jsem asi rok bez folii. Ted bych rek ze misto cerny je seda zbarvena do fialova. Jinak fakt super prace, krasne se da natahnout.
. Je mi to celkem jedno, protoze se chystam to predelat ted o dovoleny. dat tam 2,5 cm MDF a potahnu to kozenkou a oranzovym flizem.
Prekopu muziku, mam jeste pripraveny 3 zesiky od Magnatu a jsem plne rozhodlej tam dat DVD http://www.corner.cz/detail.php?id=531 a timto konci veskere upravy. Snad jen nekdy bych tam chtel dat naky prahy a silnejsi motor 1.6 16V, ale to az nekdy poridim druhy auto rodinny nebo bych chtel dodavku
Prekopu muziku, mam jeste pripraveny 3 zesiky od Magnatu a jsem plne rozhodlej tam dat DVD http://www.corner.cz/detail.php?id=531 a timto konci veskere upravy. Snad jen nekdy bych tam chtel dat naky prahy a silnejsi motor 1.6 16V, ale to az nekdy poridim druhy auto rodinny nebo bych chtel dodavku
-
Velbloud
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
vtomas... mno tak to se moc těším.. bychom mohli stát zase jako klub pohromadě ;o) jinak s těma lemama mi to povídej.. mě se tam i urval šroub.. a je tam ohromný pnutí... takže mi to teď hodně odstává... takže jsem se naštval.. a až si nechám v září udělat prahy, tak si rovnou při tom necham udělat z laminátu i lemy aby to bylo namíru a vkuse... protože tohle je fakt krize... ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ale to je na mě asi moc chlupaty ja bich radši něco jako alcantaru ale nevim nejradši bych to vyděl na vlastni oči a pak se rozhodovat