Tak Corsa již na prodej není. Půjčil jsem ji sestře, která mi na oplátku půjčila na akontaci nového vozu. Jupí, zůstane v rodině a pak mi zase vrátí.
Tohle auto mi přirostlo k srdci. Várování při nákupu vozidla, že motor vydrží 100tis je nesmysl. Auto má nyní najeto 150tis a jezdí jak drak, absolutně bez poruch (když pominu ten homokineťák, což je moje chyba, že jsem hned neudělal manžetu).
Muhehe, tak doufám, že najede bez problémů dalších 150tis km
Opel Corsa C 1.0 12V, r.v. 12/2004
Renault Trafic 2.0 dCi QuickShift, r.v.11/2008
Tak po dlouhé době opět nějaké novinky. Auto jsem si od ségry půjčil, abych ho dal trochu do pořádku. Koupil jsem nové přední zimáky, protože staré už neplnily svůj účel. Další věc, že jsem dal vyměnit ten homokinetický kloub - oprava 3.000,-, ale zdá se mi, že to neopravili tak, jak by se mělo. V každém případě výměna je znát, takže jsem víceméně spokojený.
Další věc je ale fakt, že při akceleraci auto táhne nepatrně do leva. Tak jsem zajel na geometrii. Ještě než dali auto nahoru, tak jsem jim řekl problém a Ti mi rovnou řekli, že to geometrie není. Tak zkontrolovali celou nápravu a přišli na to, že by to mohly býti silentbloky a čepy. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Auto má najeto 152tis km. Jinak všechno ostatní je naprosto v pořádku, prošli celé auto.
Pneumatiky to nejsou, jsou tam nové. A dělalo to i na starých.
mirastr píše:Tak po dlouhé době opět nějaké novinky. Auto jsem si od ségry půjčil, abych ho dal trochu do pořádku. Koupil jsem nové přední zimáky, protože staré už neplnily svůj účel. Další věc, že jsem dal vyměnit ten homokinetický kloub - oprava 3.000,-, ale zdá se mi, že to neopravili tak, jak by se mělo. V každém případě výměna je znát, takže jsem víceméně spokojený.
Další věc je ale fakt, že při akceleraci auto táhne nepatrně do leva. Tak jsem zajel na geometrii. Ještě než dali auto nahoru, tak jsem jim řekl problém a Ti mi rovnou řekli, že to geometrie není. Tak zkontrolovali celou nápravu a přišli na to, že by to mohly býti silentbloky a čepy. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Auto má najeto 152tis km. Jinak všechno ostatní je naprosto v pořádku, prošli celé auto.
Pneumatiky to nejsou, jsou tam nové. A dělalo to i na starých.
Tak jsou to silentbloky. Uvažuji, jestli to dám ještě opravit nebo ne. Asi dám radši slevu na auto.
Autíčko už musím prodat, jelikož mi ho sestra vrací a kupuje si nové, větší. Tak jdu dát inzerát.
Honz@ píše:čus tak jak to dopadlo? corsa je prodaná? a co kola? cena pořád platí?
Hojec, necelý týden auto visí na inzerátech a příští týden jde na Prachárnu. Řekli mi, že prodejní cena tohoto auta je cca 119 - 129tis, což mě docela překvapilo. Nicméně budu rád i za 100 tis. Auto má najeto 156tis km, ale je v naprostém pořádku, to se o některých autech, které mají najeto podstatně méně řici nedá.
Honz@ píše:to jo je fakt hezká, docela mě lákají ty kola, ale záleží na ceně. přemejšlím o tom že 15" střelím a koupím 16" jako sem měl na feldě
Bohužel jsme se rozhodl, že ty kola prodávám s autem. To auto na nich prostě vypadá sticky. Navíc, takovýhle kola jsem v životě viděl jen na mojí Corse:-D V bazaru mi taky řekli, že to mám nechat na nich.
Jen jsem musel sundat fólie a xenony.
no tak mají pravdu, že když je to na autě vypadá to suprově takže by se to mělo i líp prodat.
no nic neva. kouknu po jiných 16"
tak ať se ti to včas prodá v dnešní době krize
Honz@ píše:no tak mají pravdu, že když je to na autě vypadá to suprově takže by se to mělo i líp prodat.
no nic neva. kouknu po jiných 16"
tak ať se ti to včas prodá v dnešní době krize
Už mi volal 1. zájemce:-) A to auto jsem dal jen sem a na sbazar.cz. Nicméně v bazaru mi řekli, že tyhle malý auta s malým objemem se prodávají dobře, i v době krize.
jj.. hlavně Ty jí máš fakt vymazlenou a nechceš za ní přehnaný peníze.. myslím, že ji prodáš dobře ji když mi bude líto, že CC tak přijde o dobrého aktivního člena...