Multi Funkční Displej>TID
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
nefunguje displej
Před rokem a půl jsem koupil Corsu 1,5 diesel typ B z roku 1996. Nejdřív se mi na displeji jen zobrazovala špatně teplota, potom se mi občas vynuloval čas, to se stávalo stále častěji. V současné době mi nesvítí displej vůbec. Ani by mi to zas tak moc nevadilo... ale vyměnil jsem baterku a když mi nejede dispej, tak nezadám kód k rádiu a to mi trošku vadí. Na rádio jsem zvyklý. Nevíte někdo co s tím? Můžu s tím něco udělat sám. Připadá mi to, jako by byl někde špatný kontakt či co.
EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
Další možnosti co by ti mohli pomoct:
TID-konektor
Jak zapojit TID displej
EDIT: Příspěvek přesunut. Suby
Další možnosti co by ti mohli pomoct:
TID-konektor
Jak zapojit TID displej
-
- Kontaktovat uživatele:
no já měl podobný problém, jednou mi ten čas zůstal do druhého dne, pak zas ne... tak jsem do teho teď v rámci jarního úklidu rýpal, a když jsem vytáhl tu zástrčku co vede do TIDu, vytáhl jsem to aji s tým konektorem co je zapájený do tišťáku. tak mi bylo hned jasné kerá bije. toš jsem to spájel dohormady, a už to pracuje.
ale pokud to vypadává pravidelně při vypnutí klíčku, v tomhle asi problém nebude.
ale pokud to vypadává pravidelně při vypnutí klíčku, v tomhle asi problém nebude.
-
- azura
- Kontaktovat uživatele:
heled mam stejnej problem.zaclo mi to delat po demontáži středového panelu a tý komurky pro displey,,,je to jen o spatnym kontaktu konektoru s displeyem .normal to rozdelej a vycisti,kontaktolem prostříky je totoiz dost možné že je tam vlhko a jakmile klesne teplota,,aaaaa kontakt je fuc a tudiz i pamet.zkus uvidis,,,me tohle pomohlo..
- LLuKKi
- Kontaktovat uživatele:
TID display
Mám palubák z Vectry 2000 a našupal sem do auta motor s elektrikou z té Vectry. Chtěl bych tam zapojit napětí batery,teplotní čidlo oleje, zbytek by mě ani moc nezajímal,ale kdyby byla venkovní teplota,prům. spotřeba atd. nezlobil bych se,půjde to nějak spastit dohromady na origo display? Díky 

E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- LLuKKi
- Kontaktovat uživatele:
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
mam taky dotaz. uz delsi dobu se mi doma vali radio na CD z astry G, vypada skoro stejne jako ten origo kazetak co mam v koze, ale kdyz ho pripojim na jednoradkovej TID tak sice hraje ale na displeji se nic nezobrazi
otazka je jestli by sel vymenit ten display z astry G a pasoval do ty kaplicky vyssi co se tu zminovala a jestli je potreba predelat neco v elektrice - pripojeni toho displaye, nebo je to tam uz predinstal a jenom se to vymeni?
otazka je jestli by sel vymenit ten display z astry G a pasoval do ty kaplicky vyssi co se tu zminovala a jestli je potreba predelat neco v elektrice - pripojeni toho displaye, nebo je to tam uz predinstal a jenom se to vymeni?
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
45hp >>> 60hp
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Hans88: Ten s CD by mel hrat stejne jak ten s kasetou...
Signal vede pres stejnej kabel a TID nepozna jeste mas na CD nebo na kassette...
Jen ze byz mel neco zmenit v radia?
Ja jsem ho taky zmenil a bez problemu
smazana citace by tox
Signal vede pres stejnej kabel a TID nepozna jeste mas na CD nebo na kassette...
Jen ze byz mel neco zmenit v radia?
Ja jsem ho taky zmenil a bez problemu
smazana citace by tox
"Happy are those who have dreams.... and are willing to pay the prize to see them come true"
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
Kde sehnat novej
čau, nevíte kde by se dal sehnat novej display?Už jsem objel nějaký vrakoviště, ale kde nic tu nic.