Multi Funkční Displej>TID

Témata týkající se řídící jednotky, elektroniky, čidel a veškeré kabeláže
Odpovědět
jelen

Příspěvek od jelen »

Pánové, mám taky docela problém s nastavením těch hodin, datumu atd.. mě to funguje jenom při rozsvícenejch světlech, když si tam nastavím hodnoty, a uložím tak pohoda, když puze zhasnu světla a znova rozsvítím zase se to všechno vymaže, nevíte někdo co stím? všechbno ostatní mi funguje, moc díky.
belco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od belco »

Je mozne ze mas niekde studeny spoj na konektore TID. Tiez som to mal, bolo treba len poriadne pripajkovat konektor na kaplicke, myslim samca. Cize treba vybrat a rozrobit celu kaplicku aby sa dalo dostat k plosnemu spoju, nic zlozite.
tom003

nefunguje displej

Příspěvek od tom003 »

Před rokem a půl jsem koupil Corsu 1,5 diesel typ B z roku 1996. Nejdřív se mi na displeji jen zobrazovala špatně teplota, potom se mi občas vynuloval čas, to se stávalo stále častěji. V současné době mi nesvítí displej vůbec. Ani by mi to zas tak moc nevadilo... ale vyměnil jsem baterku a když mi nejede dispej, tak nezadám kód k rádiu a to mi trošku vadí. Na rádio jsem zvyklý. Nevíte někdo co s tím? Můžu s tím něco udělat sám. Připadá mi to, jako by byl někde špatný kontakt či co.

EDIT: Příspěvek přesunut. Suby

Další možnosti co by ti mohli pomoct:

TID-konektor
Jak zapojit TID displej
JirikM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirikM »

no já měl podobný problém, jednou mi ten čas zůstal do druhého dne, pak zas ne... tak jsem do teho teď v rámci jarního úklidu rýpal, a když jsem vytáhl tu zástrčku co vede do TIDu, vytáhl jsem to aji s tým konektorem co je zapájený do tišťáku. tak mi bylo hned jasné kerá bije. toš jsem to spájel dohormady, a už to pracuje.
ale pokud to vypadává pravidelně při vypnutí klíčku, v tomhle asi problém nebude.
langdon2

Příspěvek od langdon2 »

Chlapi..a co tak si dorobit toto???

http://veramon.czweb.org/
Opel Astra G X14XE. r.v. 99
Opel Corsa B X12XE. r.v. 99
Opel Corsa B X10XE. r.v. 99 ex JUSova
azura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azura »

heled mam stejnej problem.zaclo mi to delat po demontáži středového panelu a tý komurky pro displey,,,je to jen o spatnym kontaktu konektoru s displeyem .normal to rozdelej a vycisti,kontaktolem prostříky je totoiz dost možné že je tam vlhko a jakmile klesne teplota,,aaaaa kontakt je fuc a tudiz i pamet.zkus uvidis,,,me tohle pomohlo..
LLuKKi
Kontaktovat uživatele:

TID display

Příspěvek od LLuKKi »

Mám palubák z Vectry 2000 a našupal sem do auta motor s elektrikou z té Vectry. Chtěl bych tam zapojit napětí batery,teplotní čidlo oleje, zbytek by mě ani moc nezajímal,ale kdyby byla venkovní teplota,prům. spotřeba atd. nezlobil bych se,půjde to nějak spastit dohromady na origo display? Díky ;-)
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

LLuKKi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LLuKKi »

Dík ;-)
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
Hans88
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans88 »

mam taky dotaz. uz delsi dobu se mi doma vali radio na CD z astry G, vypada skoro stejne jako ten origo kazetak co mam v koze, ale kdyz ho pripojim na jednoradkovej TID tak sice hraje ale na displeji se nic nezobrazi
otazka je jestli by sel vymenit ten display z astry G a pasoval do ty kaplicky vyssi co se tu zminovala a jestli je potreba predelat neco v elektrice - pripojeni toho displaye, nebo je to tam uz predinstal a jenom se to vymeni?
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
NoX

Příspěvek od NoX »

tohle uz se taky nekde resilo, problem je v tom ze astra a corsa maji ruzne dlouhy displej a ruzny pocet znaku, nejak se to v tom radiu musi prepnout, aby to zobrazovalo spravne..
Hans88
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans88 »

aha takze se vlastne da upravit radio bez vymeny nebo zasahu do TID?
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
Erik
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik »

Hans88: Ten s CD by mel hrat stejne jak ten s kasetou...
Signal vede pres stejnej kabel a TID nepozna jeste mas na CD nebo na kassette...
Jen ze byz mel neco zmenit v radia?
Ja jsem ho taky zmenil a bez problemu
smazana citace by tox
"Happy are those who have dreams.... and are willing to pay the prize to see them come true"
Hans88
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans88 »

erik: a nevis nahodou co a jak se musi zmenit v tom radiu aby fungoval TID? protoze kdyz ho jenom pripojim tak TID neukazuje nic
X12SZ >>> X14SZ
45hp >>> 60hp
Franta23

Kde sehnat novej

Příspěvek od Franta23 »

čau, nevíte kde by se dal sehnat novej display?Už jsem objel nějaký vrakoviště, ale kde nic tu nic.
Odpovědět