Členové a problémy...

co nikdo nemá vidět a pro rychlejší rozhodování bez soukromých zpráv ;-)
Odpovědět
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

je to tady,diskuse o drakovi se rozjela :lol: :lol: Asi kouká jako na tý fotce v avataru. Ale je to Holandan tak třeba těm komentářům nerozumí :?
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

Havli>> třeba ne, třeba tak jo... holanďani koukaj asi jinak :)
já jsem na nálepky, ale tohle je masakr, asi nějakej Holandskej styl, ale co pak Erik?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

No je mu 22 ,tak snad mu to časem dojde a sundá ty NFS,bože :wink: Jinak ty neony má zapojený asi gut,já na to moc nejsem,mě to připadá jak solárko,ta kisna co se do toho zavíraj nahatý ženský (a buzny) :lol: :lol: :lol:
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

:lol: :lol: :lol:

nemá být problémoví měkké i/y podle vzoru mladí? členové?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

:oops: Asi jo,já to nepsal :lol: :lol:
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

a není to jedno? to je jako že jsme na ně tvrdý, proto to je z tvrdým Y
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Edenx nikdy nezklame :arrow:
viewtopic.php?t=3869&start=0&postdays=0 ... highlight=
Jeho moudra o krizi ,když hafo lidí tady se o práci bojí,nebo o ní přišli jsou taky na bombu :roll:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Co řikáte na kauzu Pesterio>Edenx :wink:
Docela hustý,bud mu prodal šit motor,nebo byl ten motor gut a zkurvil ho Edenx,(kterej je chytrej jak prdel,machruje,nemam ho rád) když dělal ty rozvody :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

havli hele tezko rict :roll: ale osobne bych se klonil po precteni vsech prispevku a dle sympatii spise k verzi pestria :roll: kazdopadne nakym hodnocenim asi nioc nevyresime to musi oni :lol: a obrazek si o tom kdo jaky je udela kazdy sam a nekdo uz i udelal :lol:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

osobně si mylsím dvě věci... Piestrio koupil tigru a motor o kterým moc nevěděl a jelikož dával jinej rovnou ho vyndal a jak to dělaj všichni kdo prodávaj, trochu ho slovně přikrášlil.... edenyx se chytil toho, že bude mít za málo muziky hodně peněz a udělal blbost v tom, že se v motoru hned začal vrtat a startovat ho začal až po měsíci a půl...

osobě jsem taky spíš na straně piestria, protože edenyx jedná fakt jako vůl, i když ten motor taky nevypadá nejlíp...

jelikož už se obě strany vyjádřily a zbytečný hádky a provokace sem nepatří, zamknul jsem jim to a po týdnu to smažu...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Přesně tak, smažem to a hotovo. :wink: Když si dáte v menu zobrazit všechny příspěvky od edenx,tak to hovoří za vše. věčně rejpe,tak bych se nedivil,kdyby ted dostal do držky od tigráků :wink:

Bohužel na všech forech k podobným kolizím dochází a většinou v inzerci :wink: Někde mají zvlášt sekci Soudní dvůr nebo justice fora kde podobný spory nebo stížnosti na moderátory atd. reší. My to snad zakládat nemusíme, :lol: :lol:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Toho bych se docela bál.. víš jak, uděláme tu soudní dvůr a nikdy se pak nezavděčíš všem a budou pak lidi nadávat Tobě, místo aby si to řešili spolu...

Myslím, že nejlepší je, aby moderátoři a admini zůstali naprosto nestraní (alespoň na venek), aby členové měli alespoň pocit, že tumůžou všechno říct :lol:... ale teď vážně.. prostě aby pak neříkali věci ve stylu - tam už nechoďte, koupíte si věci od moderátorů a ty vás pak ještě seřvou...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Přesně,jen mi mrzí že se Pesterio oháněl moderátorstvim a vyznělo to tak že moderuje tady :cry: příště to eliminujeme hned z kraje a bude klid. no snad už žádný příště nebude. :lol: :lol:
Jinak jsem vyzval inzerenty o aktualizaci inzerce,snad se to trochu pročistí at tu nejsme jak na Aukru :wink:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

to jo.. to mě taky popudilo hned na začátku.... myslím, že oba bychom v této situaci asi jednali jinak....

myslím,že příště bude, protože jsme prostě forum a neubráníme se tomu..

mno uvidíme, ale myslím že máme forum relativně čistý.. koukal jsem se např. na tigra forum a to je děs běs.. jedinej kdo to tam drží je viggen, ale nestíhá... potřebovali by tě tam pustit na týden a to by koukali ;o))))

Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

:lol: :lol: Tam bych se vyřádil :wink: Ale tady už je docela klid,jen občas nějaký stupidní vlákno typu,"jak jezdit za 2ltr/100km a vynechávat 3-ku a 4-ku :lol: :lol: "
dneska jsem chtěl poopravit ty kola,ale mamina má narozeniny,tak valím pro kytku :wink: Včera sondovala co dostane,chuděra neví že pro ní mám ty kola,auto je psaný na ní ,tak co :lol:
Mi tehdá řekla že si můžu koupit ty světla od Scarynky,k narozkám levý a k svátku pravý :roll:
Odpovědět