já to dneska v kolíně na přechodu vodšťouch 1,2,3 do plnejch a po chvíli jsem si všim cedule metr na metrpade s krásným nápisem konec měření radarem tak uvidíme..
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
ja som zastal nachvilku pred postou a dostal som pokutu 15EUR,vdaka mojmu sarmu som to zjednal z 30 na 15 s policistamy nic nevyhadate,treba sa dohodnut a byt lisiak
tak kolikrat nesmis udelat stejnej prestupek na rychlosti?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
zatloukat, zatloukat a zatloukat - nic nepodepisovat .... ikdyž tě vyfotěj, tak zatloukat, můj xicht už jsem viděl na fotkách xkrát .... vždycky řídila osoba mně blízká - akorát ve služebáku to nevyšlo, prostě když mě vyblejsknou, hodim brzdu a dám 180° a volim objížďku ....
no a kdyz ti ukazou fotku,kde jsi ty a ty budes rikat ze to nejsi,tak co.ja ty fotky jeste nevidel,jsou rozmazany?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
ja uz dostal 4 pokuty za rychlost dohromady ty ostatni co mam sem ted nepatrej kdybych mel spocitat kolik penez jsme dal uz policajtum do kapsy tak to bude kolem 30tis.
ja tak 600,- za boticky.1000,- za rychlost jsem jel na 50 58 a 1000,- za stopku
ja dostal jednou za 500 a to kvuli me blbosti... jsem jel ze skoly na moto a jedu pres namesti jako kazdy jiny den, avsak tentokrat bylo uzavreno znackou zakazem vjezdu kvuli nejake akci... ja znacku prehledl... a vjel tam... a kdyz uz tam jsem, tak slezu ze stroje a jdu za policistou se optat kudy mohu odjet (bylo to uzavrene a tama, kudy jsem prijel je jednosmerka...), policista mi hned oznamil, ze tam nemam co delat a bude to za 500kc... od te dobry na motocyklu jsem 2x ujizdel ponaucen a s uspechem
joo na motocyklu jsem byl dokonce i odstaven to slyšim jak živý: "Pane řidiči toto vozidlo nesplňuje technické požadavky pro jízdu na pozemních komunikacích a já vám tímto zakazuji pokračování v jízdě"
..no tenkrát mi to moc vtipný nepřišlo
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"