Nevím, jestli to je problém nebo ne. Ale jakmile nastartuju, tak motor cvaká. Ten zvuk jde odněkud jak je vačka, ventily atp. Mohou to být špatně seřízené ventily, rozvody nebo prostě to už má najeto trochu víc a je to normální?
Něco málo jsem o tom četl, ale nějak jsem se toho moc nedozvěděl
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
jacky motor? aj ty motory tak cvakaji... to je už normalni je to vybehane ty hydra... bud koupit nove nebo jezdit dal ja mam x10xe cvaka mi to taky sice ne moc ale cvaka a kaslu na to snad az casem
Jo jaký motor, jestli máš x14xe tak ti tam asi cvakaj hydroštely. Jejich cvakání by se mělo po startu zmírnit, až se k nim dostane olej. Posledně jestli jedno x14xe měnil a cvakalo to dost aj po dvou minutách, tak jsem tomu trochu na volnoběh šlápl a byl klid.
Mrtvy hydra dojebavaj ventily aj vacku...kup novy hydra, neni to drahy, sada 16ti stoji asi 110 eur vcetne postaovnyho na nemecky ebayi, jestli je to 8 ventil tak polovic, zadna raketa a vydrzi to zas 100 tisice.... jinak kaput hydro poznas jednoduse, vyndas ho a zmackne zespoda kde je dosedaci plocha pro ventil, pokud se jen trosku hne, tj. lze zmacknout...tak je to zombie mode, otazka casu nez se promackne a zustane ve zmacklym stavu.
Jinac ten kdo ten motor sestavoval mel pekne hydra utopit v novym oleji aspon na 3 dni pekne dirkou nahoru, by nebyli
upe prazdny....nebo jako ja pouzit metodu "narkoman"...pekne injekcni stiakckou pred instalaci naplnit olejem....
Zadny spesl pripravky do oleje zasadne nedavam, vec co opravi jednu veci zasadne dojeba jinou, mechanicky opotrebeni
proste chemii neresim
upe v pohode, pisou i vyrobce, ja bral zn. INA, coz jsou germani...
ebay je portal, co tam koupis je na tobe, neda se pausalizovat ze to je "z ebaye.."
jasne, chapu... mohl by jsi hodit odkaz na prodejce, od kterýho jsi ty hydra bral? Aby i ostatní kdyžtak měli možnost nakoupit od seriozního prodejce, se kterým už má někdo od nás zkušenosti?
edit: díky Byl si rychlejší
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
artikel-direkt, ats-24, autoteile-direkt, atp - autoteile, bandel-autoteile..... na nemeckym ebay vzdy bey problemu,
na anglickym prodejce treichii....
Děkuju kluci Mně to cvaká celou dobu, co motor běží, ať je studený nebo zahřátý, prostě pořád Koupím teda ty hydroštely, zkusím Míru, za kolik je umí a pokud budou levněji z ebaye, tak ebay
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->