nevím co je to za soucastku a k čemu slouží
Moderátor: Arci
-
- Kontaktovat uživatele:
nevím co je to za soucastku a k čemu slouží
pořadí mi někdo co to je[attachment=0]DSC_0114-1-1.jpg[/attachment
Naposledy upravil(a) Slavek33 dne 29 dub 2013, 18:08, celkem upraveno 1 x.
Slavek

-
-
Re: nevím co je to za soucastku a k čemu slouží
zkus nahodit fotku, občas to pomůže

-
- Kontaktovat uživatele:
posilam to přes mobil tak snad to bude onosipek píše:zkus nahodit fotku, občas to pomůže![]()
Slavek

-
co to má bejt za motor a kde to je? to je nic neříkající fotka 

-
šípek: přesně to sem se mu snažil říct jednou větou s dvouma tečkama 

-
- Kontaktovat uživatele:
je to motor corsa b ,1.0 přes ten zvonecek to jde asi zpět do nádrže nevím proto se ptám packu nevím corsa po zapnutí ventilace dává vzduch který smrdí benzínem a našel jsem tam trhlinky na hadici tak nevím a druhý konec vede ke skřítci klapce auto žere asi 13 na 100 a asi tudy uniká část benzínu děkujisipek píše:co to má bejt za motor a kde to je? to je nic neříkající fotka
Slavek

-
- Kontaktovat uživatele:
děkuji vřele za pomoc raději si najdu jiný web kde mi pomohou pac tady mi to přijde jako facebook všichni chytří ale když jde o pomoc div tu člověka neposlou do zadního otvoruSlavek33 píše:je to motor corsa b ,1.0 přes ten zvonecek to jde asi zpět do nádrže nevím proto se ptám packu nevím corsa po zapnutí ventilace dává vzduch který smrdí benzínem a našel jsem tam trhlinky na hadici tak nevím a druhý konec vede ke skřítci klapce auto žere asi 13 na 100 a asi tudy uniká část benzínu děkujisipek píše:co to má bejt za motor a kde to je? to je nic neříkající fotka
Slavek

-
a co čekáš? napřed nepošleš ani fotku, popis typu "potřebuju poradit s něčim co nevim kde je" dokáže akorát ostatní nasrat protože tím zaplácáváš zbytečně forum a když už dodáš fotku, tak neni vůbec poznat kde to je a co by to mohlo být..
-
^ tak nějak

-
- Kontaktovat uživatele:
ono by stačilo si to číst celé ze jsem to posílal přes mobil a za to jsem se omluvil pak ta fotka lépe nesla pac větší obrázek než 200 kb co mi to psalo asi z mobil nejde poslat jestli tu budeš večer pošlu to přes comp ve velikosti které jsem chtěl tam by to bylo vydet celé díkCo-RS-ák píše:a co čekáš? napřed nepošleš ani fotku, popis typu "potřebuju poradit s něčim co nevim kde je" dokáže akorát ostatní nasrat protože tím zaplácáváš zbytečně forum a když už dodáš fotku, tak neni vůbec poznat kde to je a co by to mohlo být..
Slavek

-
to ale neni omluva... když chci poradit, tak si to připravím a neposílám to z mobilu když to neumíš udělat pořádně...
navíc pochybuju, že na jinym foru budou nadšený z toho zbytečnýho citování příspěvků a pravopisnejch hrubek
navíc pochybuju, že na jinym foru budou nadšený z toho zbytečnýho citování příspěvků a pravopisnejch hrubek

-
- Kontaktovat uživatele:
-
ty si radši nastuduj jak se co píše, máš tam zase chybu... protože já pak nemam chuť se s takovejma lidma bavit 
a teď koukej udělat lepší fotku a pořádnej popis kde to je ať nás nepomluvíš že ti neporadíme

a teď koukej udělat lepší fotku a pořádnej popis kde to je ať nás nepomluvíš že ti neporadíme

-
- Kontaktovat uživatele:

ale asi ne
Slavek