Dálkové zamykání

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
wartz

Dálkové zamykání

Příspěvek od wartz »

čaute, nechci dělat nové téma tak to píšu sem. Mám doma centrál (viz. odkaz dole) a už týden se to pokouším zapojit a prostě mi to nejde. Dokonce se mi to už jednou povedlo, odešel jsem od auta, zamčel pak přijdu a už nejde odemčít. Nevím čím to je, vyzkoušel jsem snad všechny možnosti jak by to mohlo jít. Mám corsu B, centrál je tam origo,nemáte pls někdo zkušenostis tímhle dálkáčem? Nebo nemuže mi někdo poradit jak na to? Díky moc...

http://aukro.cz/centralni-zamykani-na-d ... 28818.html
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálkové zamykání

Příspěvek od petanek192 »

Proc se nejdriv neporadis co koupit ? Existuje krabicka kterou je cvaknes mezi rj centralu a konektor a maka to bez komplikaci .

Takze se nad tim zamysli nez znicis i ten manualni ....

Ps odkaz nefunguje
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
wartz

Příspěvek od wartz »

tak jak sem to měl vědět, chtěl sem to tak jsem to koupil. to sem nemohl vědět že je něco takového. A co ta krabička co řikáš asi stojí a kde se to dá sehnat?
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

tak panove bohuzel to nemuzu nikde najit ale nasel sem myslim si dost dobrej navod je teda do astry F ale ta RJ centralu na kterou to napojujeje uplne stejna jako v corse .. takze hodne zdaru

NAVOD : http://www.opelastra.cz/technika/Montaz ... stra_F.pdf
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
Odpovědět