Ahoj, řešil někdo to, že se po ohřátí motoru ozývají od rozvodů takový zvuky jak z traktoru? Nemůže to být přepnutým řemenem? Rozvody byly origo sada Contitech... Najeto cca 3-5 tisíc, nevím to ted přesně.
Rozvody sem si dělal sám samozřejmě = zkušeností. Samozřejmě byla měněná i vodní pumpa a všechny kladky.
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
no zkusím nejdřív povolit trochu napínací kladku...uvidím co to udělá. Dělalo to od začátku, tak nevím kde je chyba. Vodní pumpa byla z kelly značky GRAPH pokud se nepletu.
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Ahoj.
Rozhodně bych nic nepovoloval jest-li tam máš napínací kladku s automatickým napínákem. Ta se správně nastaví při montáži na rysku pro nový řemen a to je vše. Bude to chtít sundat dekl a kouknout na to za chodu když to bude ohřáté. Může se Ti něco povolovat, nebo odešlo nějaké ložisko. Co hlavní řemenici, máš jí správně nasazenou a utaženou? Nehází moc při chodu motoru.
Mára
ok, když sundám z boku ten plastovej dekl, a motor bude běžet tak se nic nestane že? ... No kamarád mi řekl, že to mám trochu přešponovaný když na ten řemen zatlačil mezi kolama vačky, tak uvidím, sundám dekl a nechám to běžet až se to zahřeje.
Je taky docela možný, že to má zvuk úplně normální a já sem prostě jenom hroznej hnědopich :D:D