Odhlučnění motorového prostoru
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Odhlučnění motorového prostoru
ahoj ma s tim nekdo zkusenosti? rad bych neco takoveho provedl ale nemam poneti z ceho a jak u nekterych jinych znacek to je nekdy reseno takovou nepruzvucnou tkaninou ci co to je pridelanou na kapote bylo to hlavne u dieslu
Naposledy upravil(a) toxik-q dne 08 kvě 2008, 18:57, celkem upraveno 1 x.
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
a neco konkretnejsiho? nedelalo se neco takoveho i na diesly corsa? combo? proc odhlucnit? hudba a otacky motoru? ty stejne neslysim a taky to resi otackomer proste uvitam kazdou rozumnou radu ci zkusenost
Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Člen Corsa Clubu
Odhlucnovat korzu? no odhlucnovaly se co ja vim treba favority... ale esli kvuli tak to se myslim tesnily i dvere, nejen motor... nevim... Odhlučňovací a tepelně izolační materiál - universální použití 1m2 - 570,- treba tady: http://www.mikra.cz/od-sady.php mozna bych pohledal na tuningovych serverech ci prodejnach co sou na netu... to ja mooc neznam ja netunim - ja stale jen opravuju
Corsa B 1,2 33kW '96 "flaskove zelena"
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jj interier je jasnej ale ted resim motor
rad bych si to udelal sam a tak se me zda kupovat to predrazeny v tuningovem shopu dikes za odkaz uvitam co nejvic info
rad bych si to udelal sam a tak se me zda kupovat to predrazeny v tuningovem shopu dikes za odkaz uvitam co nejvic info
Opel Corsa 1.2i X12SZ
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jo? no tohle sem presne potreboval vedet nebyl sem si jisty jestli to delali i na kozy, bracha si to ted taky sehnal s diesla na fieste a je to ten rozdil je fakt znatelnej
Opel Corsa 1.2i X12SZ
- Robin
Filc pod kapotou - jak přilepit?
U nás lezou na motory kuny a nejednomu člověku sežraly kabely a jelo se na odtahovce do servisu a tak jsem si koupil radarové čidlo a časový spínač a houkačku, která houká při narušení prostoru 10 s a zdá se, že to pomohlo, ťapky již nejsou na motoru vidět..
Malé myšky ten rámus ale ignorují a vesele tam poskakují, auto houká a já vždycky otevřu kapotu a oni vylézají z pod toho filcu pod kapotou, kde si dělají pelech.
Potřeboval bych ho nějak přilepit,aby se tam nedostaly. Je chycený jen na několika místech.
Problém je v tom, že jsem zkoušel universální lepidlo, které nebylo drahé a bylo ve velké tubě,ale není vteřinové a já to nevydržím držet dost dlouho, než to uschne. Už mě napadlo, jestli by nevadilo ten filc vyndat.
Mám ale obavu o hlučnost a taky aby teplota nepoškodila lak..?
Malé myšky ten rámus ale ignorují a vesele tam poskakují, auto houká a já vždycky otevřu kapotu a oni vylézají z pod toho filcu pod kapotou, kde si dělají pelech.
Potřeboval bych ho nějak přilepit,aby se tam nedostaly. Je chycený jen na několika místech.
Problém je v tom, že jsem zkoušel universální lepidlo, které nebylo drahé a bylo ve velké tubě,ale není vteřinové a já to nevydržím držet dost dlouho, než to uschne. Už mě napadlo, jestli by nevadilo ten filc vyndat.
Mám ale obavu o hlučnost a taky aby teplota nepoškodila lak..?
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
vyndej ho, nemusíš se bát... mám ho také pryč a vůbec to ničemu nevadí.. hlučnost je skoro stejná ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- Jano
Asi tak pred rokom tu bola tema o odhlucneni. Chalan si odhlucnil vnutrajsi priestor. Ale teraz to nejako neviem najst. Uz si nepamatam ako sa ten topic volal. Nespomina si na to niekto? Alebo nebol to niekto z vas?
Ako to vlastne funguje? Po nejakom case sa prispevky vymazavaju?
Ako to vlastne funguje? Po nejakom case sa prispevky vymazavaju?
Opel Corsa B 1.0 12V '98
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- mirastr
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: