Tak a pro změnu mě napadlo, hrajete závodní gamesky? Mě osobně dělala největší radost NFS Underground, protože jsem ráda tunila RX-8, Most Wanted mi přišly taky dobré, a Carbon jsem já ještě nezkoušela, ale přítel s nima nebyl moc spokojenej. Potom taky Collin je fajn..nebo vy raději motorky?
mno jak vidím tak jsem začínal jako každej.. NFS III ... měl jsem tam dodanou 406ku "taxi taxi"... se svejma 400 km/h byla neporazitelná... mna a pak samozřejmě NFSU II - tam jsem jezdil Carier s 200SX a pak zlatíčkem Skylinem... chjo ty zadokolky mě prostě berou...
a musím říct, že Carbony mě dostali amerikama.. ať si kdo chce co chce říká... tak ty jsou prostě úžasný.... Camarko SS nebo Dodge Charger... chjo...
mno a když mám náladu si zařádit... tak GTA San Andreas.. ale tam ty auta spíš rozbíjím
Newmy: superbem???? jakýmpak?? já si zalezu na nádraží do skladu.. vezmu AK47 a odstřeluju policajty... bohužel přes 4 hvězdičky jsem se ještě nedostal ;o(
Eesper... když toca mě nebaví.. to je "jen" ježdění...
eesper píše:nejlepsi simulace aut je asi TOCA ale NFS taky nejsou spatny to je jasny a pak taky Driver
E E LFS ! Doporučuji vyzkoušet.. Myslím to naprosto vážně.. Kde jinde vnímáte tlak v pneumatikách a i vizuelně vidíte např. vliv tlaku v pneu k vozovce ?.... A to je jen smítko z možností LFS !
Velbloud píše:Newmy: superbem???? jakýmpak?? já si zalezu na nádraží do skladu.. vezmu AK47 a odstřeluju policajty... bohužel přes 4 hvězdičky jsem se ještě nedostal ;o(
Eesper... když toca mě nebaví.. to je "jen" ježdění...
Tak to ja jsem mel všechny zvězdičky, stačí si vzít letadlo a přeletět nad vojenskou základnou, nebo do ni rovnou zajet a vzit si tam tank trosku si zastříšíš a máš plný hvězdičky, ale potom moc dlouho nejedeš
Jinak jsem si tam vložil superb, docela pěknej a můj gang v prvním městě nejezdí tím zeleným autem ale actávkou II
jen jsem tam nenašel superba ani octu....[/quote]
Ten superb je někde na jiným vebu ale ted nevím kde
Ale mám pocit že byl v tom prorýmku co jsem si stáhnul, tyhle dvě auta jako přednastavený edit by Nezdvorak