Dnes je 4. dubna 2010 a Corsu jsem koupil 14dni zpet (24.brezna 2010) takze ji mam novou

Auto je po druhem majiteli (ja jsem treti). Prvni majitel byl zrejme nemec ktery s autem moc nenalital. Druhym majitelem je starsi pan, znamy zde od nas z vesnice ktery auto vlastnil asi od roku 1998, takze vim do ceho jsem sel a proto jsem o koupi nevahal a navic ta cena byla pro me dobra.
Chtel jsem neco co malo zere a dostane me to do skoly a zpet. Doufam ze jsem vybral dobre, navic mam stryka v autorizovanem servisu Opel, takze co se tyce oprav by jsem nemel mit problem.
Auto bylo u 2. majitele pravidelne servisovano, garazovano a moc se s nim nejezdilo a kdyz uz tak jen do vedlejsich vesnic. Coz znamena ze neni jeste poradne zabehane. Kdyz jsem auto kupoval melo najeto 93 000 Km. STK, emise, vymena oleje, vyfuku a brzdovych desticek byly provedeny v rijnu roku 2009. Takze mam na nejakou dobu klid. Akorat nevim jestli investovat do rozvodu, ty delane jeste nebyli a 2.majitel ktery autum rozumi vic nez dost mi rekl, ze kdyz mel auto v servise tak mu rekli, ze rozvody staci az pri 120 000 Km a je naprosto zbytecne abych ted do toho investoval kdyz to neni treba. Tak snad mu mohu verit.
Corsa ma i mimo jine i drobne kosmeticke vady(oderky od kaminku apod.), ale to nevadi, predchozi majitel mi doda jeste original barvu kterou tyto vady resil. Dale musim vymenit zarovku na palubni desce(vecer nevidim na nadrz a sviti mi jen polovina tachometru) a zrovna je tma na te leve strane kde potrebuju vedet jestli jedu 50

Jestli si k autu najdu nejaky dobry vztah - probehnou urcite drobnejsi upravy, ale vse podle penez. Uz mam objednane radio Pioneer DEH-2200UB a pak se uvidi. Pokud bude treba tak nejprve udelam rozvody a pak se zamerim na vzhled a mozna i na vykon (sani, svody).
Auto se mi po vzhledove strance nelibi skoro vubec, takze aby barva a vzhled nevypadal tak divne jak vypada, tak casem asi udelam vymenu optiky, dale bych tomu dal nejake ALU kola(nyni mam plechy 13ky se 165 pneu. Pneu jsou Debica - rok nove jak letni tak i zimni) a do interieru dam cerne potahy, nebo jestli sezenu rovnou original starsi cerne sedacky vcetne zadnich s operkama, ktere tam nemam coz je pro zadni cestujici docela nepohodlne...
Zatim jsem s autem spokojen a doufam ze nadale budu a ten vztah si k tomu autu najdu. Byl bych rad kdyby jste mi zde napsali vas nazor co se tyce tech rozvodu, diky moc

a na zaver nejake ty fotky