Pánové prosím o "životní" zkušenosti s předkožkou přední kapoty.
Chci ji taky pořídit, ale nejvíc se bojím vlhkosti a aby se se tam nedržela nerezlo to.
Mam tu z ebay, za 1350 Kc i s postou, je perfektni, predtim jsem mel delanou na zakazku a ta byla o nicem. Mam ji na kapote neustale, pres zimu ji necham taky, akorat ji naimpregnuju. Je vhodny, navoskovat kapotu, kdyz jsou deste, tak nechat vysusit a umyt kapotu, ale ja tohle nepraktikuju.
No já bych ji chtěl právě na zimu, kapota trpí a trpí a já trpím s ní
Právě že chci tu z ebay.
No naimpregnovat a ošetřit kapotu.
Občas asi sundat a umýt pod tím a vysušit to bude chtít.
No řekl bych, že ono to bude stejný zlo s kůží, tak i bez
Buď dostává kapota nebo se to pod kůží zapařuje a taky to rezne ...
Podle mě by bylo nejlepší jí dájat jen, když někam pojedu, po jízdě sundat a nechat uschnout, pak zase nasadit a takhle dokola .. to se nic nezničí ani nezkazí .. Jen má myšlenka a můj názor ..
jo jo to by bylo nejlepší
Jenže je to auto na ježdění každý den a to bych lítal jak cvok
No uvidím, ještě řeším polep folii co nepoškodí lak a vypadá dobře.
No, jako člověk se nalítá,ale pak má kapotu v pohodě ..
Já vozim kůži na zadních sedačkách a když potřebuju, tak pro ní šáhnu a nasadim .. pak zas sundam a šup s ní třeba na sedačky nebo do kufru vždy po ruce ..
A teď někdy jí chci dělat znovu, kratší ...
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Na ebay meli cernou a bilou, vyjimecne kremovou, chtel jsem bilou ale kdyz jsem vedel, ze to nebudu sundavat, tak by byla hned spinava, na ty cerny to neni zas tak patrny. Jinak ten prodejce je spolehlivej, z Nemecka to prislo rychle.