Elektrika
Moderátor: Arci
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Elektrika
Dneska jsem chtel jet corsou do prace, prijdu k ni, odemknu a vlezu dovnitr pro smetacek na snih. Koukam, ze mi sviti podsviceni stredoveho panelu a taky kontrolky na pristrojovce, proste jakoby to bylo ve stavu pred nastartovanim. Dira na klicek ale byla v nule. Zkusil jsem teda vrazit klicky a otocit tak, aby to bylo na te poloze a zacala na me blikat kontrolka motoru. Otocil jsem zpet na nulu a sel ometat. Vratim se do auta (snehu nebylo moc, tak max dve minuty) a vse v poradku, nic nesvitilo.. Rikam si, ze teda asi nic, normalne nastartuju (pekne svizne, zadne dlouhe chrchlani) a dojedu do prace. Zaparkuju, vypnu motor a nic.. Vytahnu klicek a po chvilce se opet rozsviti svetla na palubovce.. Takze jsem nechal auto stat a jak jsem si vybalil, tak uz zase nic nesvitilo. Myslim, ze tech par zarovicek z palubovky baterku asi nevypije, ale spise bych nerad, aby mi auto kvuli elektriky chytlo a shorelo.. To uz mam tak shnilou kabelaz, nebo co se deje?
Corsa B 1.0 12V 1998
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem nasel.. Myslels toto?Havli píše:Tak u Paola to bylo toto(Ale měl 1.2 benzín):
Paolo napsal>HURÁ HURÁ HURÁ TAK UŽ MI TO FACHÁ !!!! BYLO TO 30 AMPÉROVÉ RELÉ NAD PC. STÁLO 240 Kč.. tímto chci taky podělovat všem co mi chtěli pomoc a obzvláště PEPEXOVI za radu kde a co by to mohlo být díky díky
Corsa B 1.0 12V 1998
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
To relé vypíná ele v motoru/chcípá motor . tzn pokud ti zůstane seklí tak ti bude vše svítit
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrika
ahoj nevite nekdo zda je nekde pod kastlikem nejake relatko? respektive rele topeni mam to nejake ve skratu a porad mi tam cvaka tak se dom,nivam ze tam nejake jsou ale rad bych to vedel urcite at to nerozebiram zbytecne
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
up specha
-
já si dycky myslel že tam je relé pal. čerpadla
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
-
- Kontaktovat uživatele:
taky mi obcas cvaká jakoby v kasliku, ale v něm to neni, je to nekde pobliz, vubec nevim kde.... 

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsme to nasel mam tam 3 relatka jedno znich je urco na vetrak a pak jeste dve jsou u rj kdyby to nekdo hledal ale nevim na co sou
má nekdo elektricke schéma corsy lepsi nez je v knize jak na to??????????
má nekdo elektricke schéma corsy lepsi nez je v knize jak na to??????????