Nelze nastartovat

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
fendi

Nelze nastartovat

Příspěvek od fendi »

Dobry den. Pokusim se popsat svuj problem. Mam Corsu obsah 1,2 33Kw r.v.95 Rano jsem prisel k autu (14dni jsem nejezdil) auto jsem normalne nastartoval na prvni pokus (bezproblemu). Zacal jsem oskrabavat predni okno. Kdyz jsem byl v polovine okna auto mi chciplo. Pripadalo mi to jako by dosel benzin (mam pul nadrze). Pak jsem si rekl ze mi mohlo odejit palivove cerpadlo. Ale promeril jsem ho a je vporadku (kdyz preklemuji dratkem palivove relatko cerpadlo se rozjede a dodava benzin az do motoru. Vyskousel jsem i dalsi dva relatka ale nepomohlo to. Motor mi toci toci ale naprazdno (baterku jsem nabil) Nevim jak bych mohl promerit ridici jednotku (ktera je napojena na relatko a splet dratu mne desi). Mozna ze je muj problem v necem jinem. Skusil jsem startovat i s nahradnim klicem jestli nahodou neni problem v imobilizeru. Osobne ted vubec nevim co stim udelat. Setkal se nekdo s necim takovym. Predem dekuji za odpoved.
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

v imu urcite te neni to by ti normalne naskocilo a po chvili chciplo :wink: a zkousel si startovat se seslaplym plynem :?:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
fendi

Příspěvek od fendi »

Ne to jsem neskousel. Myslis ze by to mohlo pomoci. Vyskousim to hned rano. Jak se rika tonouci se stebla chyta. uz se stim bavim dost dlouho a porad jen neuspech.
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

a kdyz je to uplne studeny zase tak to chiti ???? na tu chvili ??? me to tak delalo a bylo to teplotnim cidlem ... studenej start chytla okamzite a tak na 10 vtrerim zdechla a pak uz ani bohovy . u ty 1,2 je to cidlo za motorem na levo takovek modrej gombik je to 19ka klic . bacha podece chladici kapalina ... :D :D :D
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
fendi

Příspěvek od fendi »

Kdyz mi to po nastartovani chciplo uz se mi to vubec nepodarilo nastartovat. Jak jsem psal toci toci ale nic jineho to nedela.
NoX

Příspěvek od NoX »

jeste to muze byt cidlo kliky, taky takova nemila zavada u techhle motoru...
fendi

Příspěvek od fendi »

Docetl jsem se tady na foru ruzne rady atd. Byl jsem skusit jednu radu a to tohle. TID (stredovy ukazatel hodin datumu a venkovni teploty) udajne, kdyz se zmacknou oba tlacitka (na stelovani hodin atd.)najednou, mnelo by se ukazat nejdriv F12 a pak F s nejakym cislem ktere by znazornovalo danou poruchu pak naskoci 0kmh. Ukazalo se m ale jen Okmh a to bylo vse. Tak umne to pravdepodobne nefunguje jako u jinych typu. Nastartovani se seslapnutym plynem taky nic. Takze opravdu nevim co stim. Byl jsem se objednat na diagnostiku a naslednou opravu v servisu na Pondeli 10.1 2011. Pak dam vedet co stim bylo.
fendi

Příspěvek od fendi »

Jeste jsem se tady docetl, ze se da vyblikat chyba. Jak se to dela. Jde to u kazde Corsy. Ja mam r.v. 95 33Kw obsah 1.2 motor X12SZ. Diky.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

přes radio je to k hovnu,zkus to vyblikat přes scartku,je u pojistek
návod> http://www.opelastra.cz/technika/zavady.htm

topic CC> viewtopic.php?t=2329&start=0&postdays=0 ... highlight=
fendi

Příspěvek od fendi »

Tak byl jsem skusit vyblikat tu zavadu. Nez jsem to ale udelal tak jsem si rekl skusim to nastartovat. A ono to naskocilo hned na prvni sup. Jako by predtim nebyl zadny problem. To je zajimave. Komu se stalo neco podobneho. Vubec nevim co ted. Ale kazdopadne si zajdu nekam na diagnostiku. Jestli tam neco zjisti.
Odpovědět