Nejede!!!
Moderátor: Arci
-
Nejede!!!
Zdravím všechny , před pár dny jsem se stal majitelem Corsy 1,2 16V( r.v.2001 najeto cca 115.000). Pár dnů jezdila bez problémů, ale pak to začalo. Po nastartování, to je bez problémů, auto naskočí na drc, volmoběh je taky v pořádku, ale po zařazení a rozjetí se auto začne jakoby dusit a nechce jet, po ujetí cca 200metrů a zvýšení otáček jede normálně, ale i po zahřátí při rozjezdu z křižovatky apod. se opět jakoby zadusí, ale pak ve vyšších otáčkách jede normálně. Vyměnil jsem svíčky dal jsem tam HGK, ty původní byly dvou různých značek, ale žádná změna. Napadá mě palivový filtr a nebo pak už asi jen nechat udělat diagnostiku. Díky předem za každou radu nebo zkušenost.
-
Re: Nejede!!!
Taky mám stejný problém.
Corsa 1.2 16V, na CNG. Na benzin to jezdilo v pohodě, ale v posledním měsíci, když mi dojde plyn a jedu na benzin, tak to prvních 50 km jede v pohodě, pak ale, když to chvilku nechám jet na volnoběh, tak při přidání plynu se dusí, když přidám víc otáčky (teda pokud to nechcípne a dostane se to nad 2tis.), párkrát to buchne do karbecu, tak jede v pořádku. Pokud ale chcípne, tak už nenastartuje. Po 5 minutách pauzy zase chytne na brnk. Na plyn to jede bez problémů, na benzin ne.
Palivový filtr je nový, svíčky taky. Čerpadlo benzin dává.
Nevim, co s tim, potřebuju natankovat plyn, ale na benzin se k plnící stanici nedostanu.
Před dvěma lety mi odešly střiky a chovalo se to stejně. Ale ty mi čistili v prosinci a od té doby se snažím jezdit častěji na benzin, aby se pročišťovaly.
Děkuju předem za rady
Corsa 1.2 16V, na CNG. Na benzin to jezdilo v pohodě, ale v posledním měsíci, když mi dojde plyn a jedu na benzin, tak to prvních 50 km jede v pohodě, pak ale, když to chvilku nechám jet na volnoběh, tak při přidání plynu se dusí, když přidám víc otáčky (teda pokud to nechcípne a dostane se to nad 2tis.), párkrát to buchne do karbecu, tak jede v pořádku. Pokud ale chcípne, tak už nenastartuje. Po 5 minutách pauzy zase chytne na brnk. Na plyn to jede bez problémů, na benzin ne.
Palivový filtr je nový, svíčky taky. Čerpadlo benzin dává.
Nevim, co s tim, potřebuju natankovat plyn, ale na benzin se k plnící stanici nedostanu.
Před dvěma lety mi odešly střiky a chovalo se to stejně. Ale ty mi čistili v prosinci a od té doby se snažím jezdit častěji na benzin, aby se pročišťovaly.
Děkuju předem za rady
- Prochy.Racing
Re: Nejede!!!
Tokacek : a když nastartuješ a otevřeš motor tak je v klidu nebo se třepe? aby jsi neměl podpálenej ventil jako já... taky se to dusilo v nízkých otáčkách
musel bych to vidět... ale zajdi si na měření tlaků ve valcích
v servisu za to chcou cca 200, - kč
Nebo mě ještě napadá,že by to mohla být cívka od svíček ... jestli neprobíjí

Nebo mě ještě napadá,že by to mohla být cívka od svíček ... jestli neprobíjí