corsa B x10xe nestartuje
Moderátor: Arci
-
- Kontaktovat uživatele:
corsa B x10xe nestartuje
Zdravím tak k mému problému, jel jsem do obchodu nakoupil sem a když sednu do auta tak sem nastartoval chcíplo to po2. jsem nastartoval ale při sešlápnutí plynu chcíplo na 3. pokus chytlo a jelo normálně dojel jsem domů v pohodě na druhý den ráno jsem chtěl jet do práce a nic nechytlo to vůbec tak jsem se dneska v tom trošku hrabal a zjistil jsem že je čerpadlo v prdeli zaseklé tak jsem ho opravil a čerpadlo už fachá a tlačí ale opět problém točí točí ale nechytne relé všechny v pořádku tak teď nevím co s tím je benzín tam je tlačí ale nechytne nevíte někdo čím to může být? čidlo otáček klikovky by mělo být dobré. díky za pomoc FatriX 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: corsa B x10xe nestartuje
Pokud točí a točí a točí a nechce chytit tak to bude zřejmě čidlo klikovky. Věštění z koule nemám rád takže si zajeď na diagnostiku.
-
- Kontaktovat uživatele:
že by mi při jednomu posralo celé auto? to je divné všrchno chodilo v pohodě a najednou že by se mi posralo čerpadlo a všechno do kupy? tomu se mi nechce věřit ale každopádně na diag půjdu ale budu to tam muset asi nějak odtáhnout nebo co.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se opet dneska v tom trosku hrabal a zjistil sem ze mi nejde do předu benzin zjistil jsem to tak že jak je ten maly odvzdušňovací ventilek tak z něj netekl benzín při startování ale jak jsem zapojil čerpadlo na tvrdo tak tam benzín šel takže počítám s tím že je to relé palivového čerpadla v prdeli zkusím sehnat a uvidíme 

-
- Kontaktovat uživatele:
TAK JSEM TO ZPRAVIL S KÁMOŠEM zjistil jsem že tlak paliva je slabý tak jse opět rozebrali palivové čerpadlo a při poravě jsme do motorku nedali těsněníčko tak jsme to přetěsnili ten motorek a už to fachčí
paráda už jede
takže chyba palivové čerpadlo
jinak díky za pomoc smithymu zkouzšeli jsme i to čidlo a bylo OK
takže paráda hezký zbytek dne