dnes se mi při jízdě po dálnici rozsvítila kontrolka elektroniky (taková ta nádržka s bleskem). Auto jede normálně, startuje (zatím), nicméně při nízkých otáčkách "kašle" - lehce z výfuku a při studeném motoru ztrácí otáčky. Nenapadá Vás kde může být chyba? Případně na co se mám zaměřit? Děkuji moc za pomoc
corsa B 1.2 (1995)
Moderátor: Arci
-
Frostty
corsa B 1.2 (1995)
Ahoj,
dnes se mi při jízdě po dálnici rozsvítila kontrolka elektroniky (taková ta nádržka s bleskem). Auto jede normálně, startuje (zatím), nicméně při nízkých otáčkách "kašle" - lehce z výfuku a při studeném motoru ztrácí otáčky. Nenapadá Vás kde může být chyba? Případně na co se mám zaměřit? Děkuji moc za pomoc
.
- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: corsa B 1.2 (1995)
Motor tip??? nejspíše EGR.. vyblikat a pokud nepůjde tak DIAG. 
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů