A další problém mám podezření že se mi začíná ozývat dvouhmota měnil jste ji už někdo nebo dá se případně zrepasovat ona nová je dost drahá
Rozvody a setrvačník u 1.3 CDTI
Moderátor: Arci
-
silverman
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody a setrvačník u 1.3 CDTI
Zdravíčko mám Combo C 1.3 CDTI 55kW najeto cca 130tkm a pár lidí od fiatu s tímto motorem mi říkalo že bych měl udělat rozvody, že u fiatu je dělaj po 120tkm, nebo počkaj do 200, až se to potká a pak se tam dělá generálka nemáte s tím někdo zkušenosti? Raději bych dal preventivně pár tisíc za rozvody, než pak několik desítek za generálku.
A další problém mám podezření že se mi začíná ozývat dvouhmota měnil jste ji už někdo nebo dá se případně zrepasovat ona nová je dost drahá
Opel Combo Tour 1.3 CDTI 75PS r.v 2007
Opel Tigra A 1.6 cca130PS r.v 1994
jezisekx
Re: Rozvody a setrvačník u 1.3 CDTI
zdar mam 1.3cdti 51kw a teď jsem měnil celou spojku se trvačnikem, vyšla me na 17tis.kč spojkova sada se trvačnikem valeo + spojkove ložisko Luk 6tis.kč. Osobne sem se učastnil výměny a mužu říci, že pakarna jak sviňa. Čas straveny v garaži cca 5hodin. A rozvody jsem jeste nedelal protože mam retez a nedelaj se rozvody tak mě to řekli