Corsa - rozměr ráfků a gum
-
- Corsa forever
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
velikost kol
Zdar lidi. Na corsu bych dal dopředu 7x14 a dozadu 8x14. Tahle kombinace corse určitě sluší! Plánuju, že je pořídím... Jen jsem se chtěl zeptat, jak to děláte s širšími koly např. při technické kontrole? Nemaj tam nějaký hemzy, že jsou moc široký či tak? Bojim se abych s tim neměl nějaký problémy. Díky za odpověď!
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Re: velikost kol
tvoje kombinace je myslim si idealni mame na Corse 8 a 9x14 a jinak technickou mam vyresenou tak, ze mam jeste zimaky s rozmerem zapsanym v TP, takze vzdycky to jen prezujuDave píše:Zdar lidi. Na corsu bych dal dopředu 7x14 a dozadu 8x14. Tahle kombinace corse určitě sluší! Plánuju, že je pořídím... Jen jsem se chtěl zeptat, jak to děláte s širšími koly např. při technické kontrole? Nemaj tam nějaký hemzy, že jsou moc široký či tak? Bojim se abych s tim neměl nějaký problémy. Díky za odpověď!
-
- Kontaktovat uživatele:
velikost kol
Aha! To je chytrý! A co policejní kontroly? Tam nepruděj? Jo a ještě mám dotaz? Hrozí u 14" že by někde drhly?
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Re: velikost kol
Kontroly netusim, auto mame 4mesice a ty kola sem zkousel jen na jeden den kvuli spatnemu pocasi a hlavne sem to jen zkousel A jestli budou nebo nebudou prudit netusim, to zjistimeDave píše:Aha! To je chytrý! A co policejní kontroly? Tam nepruděj? Jo a ještě mám dotaz? Hrozí u 14" že by někde drhly?
No jde o to co myslis, kde to ma nebo nema drhnout ty kola co mame sem diky velikemu ET (35) sem musel vypodlozit, aby to nedrhlo vepredu o tlumice a rizeni a vzadu o tlumice a vnitrni podbehy.
Jinak auto je snizeni o 6cm a jsou tam tvrdsi (kratsi) tlumice, takze pri vjezdu na nejakou nerovnost to nema sanci se moc propruzit, takze si to o lemy neskrtnou...
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
musím říct, že od tý doby co jsem začal s "razantnějšíma" úpravama tak si mě ještě žádná hlídka nevšimla předtím ano.. ale teď ne... a co jinak přesně jak říkal mike.. na stk se musíš připravit... tzn. všechny věci na který by mohli mít připomínky "upravit".. včetně nasazení zimáků třebas i v pravým létě
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
otázka dráhá je, jestli jestli na tu technickou vůbec chodit
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
za dvojku?? kurňa řekni kde ta je nějak levná