Chtěl jsem se ještě zeptat,jestli jsou osvetleny okraje u kruhových ovladačů topeni v autě?
Mám dvě corsy b,nikde mi to nesvítí.Díky
osvetleni ovládání topení corsa b
-
-
Re: osvetleni ovládání topení corsa b
Svítit by měly si myslím, nejspíš budou v háji žárovky. Mně třeba auto uvnitř nesvítí, jen budíky ale já budu mít problém v elektrice.
Až si to přečteš, spojím to se souvisejícím tématem
Až si to přečteš, spojím to se souvisejícím tématem
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
-
Mě to taky nesvítí ale mám pocit, že tátovi to v corse svítilo. Pojistky jsem zkontroloval a všechny jsou v pořádku. Tak pokud to má svítit tak jak to rozebrat?
Opel Corsa B; 1.0; 12V modrá; 3dveřko; rv:2000
foto :
moje nová corsa : zatím není fotka
foto :
Kód: Vybrat vše
http://imageshack.us/photo/my-images/585/autiicko.jpg/ -předchozí corsa,nynní v autobazaru v Pihelu
-
Někde tu byl návod na to, jak se rozebírá středový panel, zkuste to pohledat
Prosím ->
Prosím ->
-
take jsem nepřišel,jak rozebrat stredovy panel.dva srouby jsou dole pod ovladanim vnitrniho a venkovniho vzduchu a dalsi dva pod vetracimi mřížkami,kdyz se vytočejj dolu.otočne ovladace topeni by se meli dat vycvaknout po nasunuti nejakeho dratu pod čudl a vycvaknuti pojistky.jeste jsem to nezkousel:-)
-
Je to přesně jak říkáš, tím vyndáš ten středový panel, potom se nějak dostaneš pod něj, ale bohužel nevím, jak dál. Já to dál nerozebíral, mně nesvítící panel vyhovuje
Prosím ->
Prosím ->
-
mě to nesvítilo, tak jsem to rozebral, narval jsem tam ledky a jakž takž to šajnuje ale to bych vám to radši rozebral osobně, než abych zavzpomínal na postup ;D ...prostě rozebrat všechno co je rozebíratelný
- preludak
Dva šroubky jsou pod ofuky a další jak píšeš pod krytem cirkulace vzduchu.Panel pak trochu odklopíš ale moc to nejde kvůli táhlům od ovládání klapek.Pak vem krátký křížový šroubovák a nahmatej dalši dva pod přívody vzduchy z druhé strany panelu.jak je dostaneš ven tak opatrně vycvakej pojistky od panelu k přívodu vzduchu.Nahoře jsou 3 nebo 4 a zespoda po jedné na každé straně.Pak ti zůstane jen panel a zbytek zůstane na táhlech.
Corsa B 1.5 TD opět ve výstavbě.Houby!Už jezdí!!