Corsa 1,2 V16 59kw maximální rychlost
-
Corsa 1,2 V16 59kw maximální rychlost
Vyděl jsem různé povolené maximálky průběhu let v techničákách.
Lišily se maximálky u těhle aut v průběhu let 2002 - 2006?
Díky
Lišily se maximálky u těhle aut v průběhu let 2002 - 2006?
Díky
-
Re: Corsa 1,2 V16 59kw maximální rychlost
Zkus kontaktovat členy s těmito vozy, jakou mají maximálku. Myslím, že až tak znalý tu nikdo není
Edit: Promazáno od OT a přesunuto do příslušné sekce.
Edit: Promazáno od OT a přesunuto do příslušné sekce.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
-
To uz si mohl rovnou opravit ty hrubky... Dyt to je do nebe volajici
-
A slovo dyť je volající kam?
Hrubky opravovat nebudu, je to věc přispívatele. Ale zase kvůli tomu nebudu vyšilovat a dělat si z někoho srandu
Hrubky opravovat nebudu, je to věc přispívatele. Ale zase kvůli tomu nebudu vyšilovat a dělat si z někoho srandu
Prosím ->
Prosím ->
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
stejne je to hloupa otazka mel si to smazat cele .....
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
-
já si nedělám srandu, spíš bych ho vyhlásil ale za ban mi to nestojí
- Hgi
slovo "dyť" je slang... je gramaticky správně. Ale když někdo napíše "vyděl", tak by měl jít rovnou na základní školu, kde studoval, pokud vůbec a měl by vrátit vysvědčení.Gooder píše:A slovo dyť je volající kam?
Každopádně řešyt maxymálný richlost co máš napsanou v technyčáku, je vážně smyslu plná debata... asi jako taková, co ste měly dneska k večeřy
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
-
Dotaz vznesl slušně, sice tam má chybu, ale každý ji někdy udělá. Dotaz mi nějak extra hloupý nepřijde. Všiml si toho, tak se o to zajímá. Rozhodně by se tu našla spousta debilnějších dotazů.
CoRSák: Tak už to prosím radši víc neřeš
Hgi: O slově "dyť" se přít nebudu. Při psaném projevu bych to nenapsal. To že tak mluvíme je věc druhá, ale budiž, češtinář nejsem, tak se nechci hádat Ale tu poslední větu jsi si mohl odpustit(respektive ty chyby). Ta mi přijde docela ubohá
CoRSák: Tak už to prosím radši víc neřeš
Hgi: O slově "dyť" se přít nebudu. Při psaném projevu bych to nenapsal. To že tak mluvíme je věc druhá, ale budiž, češtinář nejsem, tak se nechci hádat Ale tu poslední větu jsi si mohl odpustit(respektive ty chyby). Ta mi přijde docela ubohá
Prosím ->
Prosím ->
- jamal.jefries
panove tohle forum uz jde na uroven facebookovych bazaru kde vsichni resej cestinu.je tady par clenu a kdyz prijde nekdo novej tak resite picoviny.opravdu jde tohle forum totalne doprdele a ani se nedivim ze 99% lidi co to zalozilo a chodily sem se tady uz ani neukazou....
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
To proto ze maji jiny auta, tak o cem by tady debatovali..
A pardon, fakt mi hodne vadi kdyz nekdo przni cestinu, jakozto krasnej jazyk hrubkama ktere bijou do oci;) o to vic, kdyz z dotazu citim jen jestli bude mladik dost hustej kdyz ma v technicaku 205 misto 198.... Fakt dotaz do skolky, resit maximalku u 1.2 ..
A pardon, fakt mi hodne vadi kdyz nekdo przni cestinu, jakozto krasnej jazyk hrubkama ktere bijou do oci;) o to vic, kdyz z dotazu citim jen jestli bude mladik dost hustej kdyz ma v technicaku 205 misto 198.... Fakt dotaz do skolky, resit maximalku u 1.2 ..
-
Petře, taky nemám Corsu a chodím sem. Ale tohle chování se mi opravdu nelíbí a mám stejný názor jako Roman.
Když jsi takový češtinář, doplň si čárky a piš s diakritikou. A z dotazu to opravdu necítím, prostě ho to zajímá a jako dotaz do školky mi to nepřipadá. Jako děti ze školky se chováte vy. Možná píše chyby, ale chová se slušně a třeba i poděkoval. Kdo z vás tu po položení dotazu poděkuje?
A hlavně ani jeden příspěvek nebyl k tématu a jen tu řešíte hovna.
Když jsi takový češtinář, doplň si čárky a piš s diakritikou. A z dotazu to opravdu necítím, prostě ho to zajímá a jako dotaz do školky mi to nepřipadá. Jako děti ze školky se chováte vy. Možná píše chyby, ale chová se slušně a třeba i poděkoval. Kdo z vás tu po položení dotazu poděkuje?
A hlavně ani jeden příspěvek nebyl k tématu a jen tu řešíte hovna.
Prosím ->
Prosím ->
-
kdo by se o to bez tebe staral?
já nepíšu čárky a diakritiku, jen když jsem na mobilu, nebo pospíchám, to je dost rozdíl
já nepíšu čárky a diakritiku, jen když jsem na mobilu, nebo pospíchám, to je dost rozdíl
-
A proč je na mobilu někde píšeš a někde ne? Vypadá to divně Jinak to beru, ale i tak prosím o trochu tolerance, případně o slušnější upozornění na chybu. Typem Vaší reakce akorát tak odradíte přispívatele
Prosím ->
Prosím ->
- jamal.jefries
jestli je to pravda tak by me taky zajimalo proc opel psal ruzny maximalky u jedny motorizace takze je to uplne normalni dotaz... takze vas opravdu nechapu co tady furt resite za hovna...
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
Protoze s carkama nepisu z mobilu... Ted z nej pisu, to si musel poznat!:D
A v cem je relativni udaj o maximalne tak zajimavej? Ja mam v technicaku 145 a jel sem s corsou cca 155 s 1.2..
Z kopce
A v cem je relativni udaj o maximalne tak zajimavej? Ja mam v technicaku 145 a jel sem s corsou cca 155 s 1.2..
Z kopce