Tj každej je jiného názoru, já se stotožním s Dudu a Velbloudem, corsa má nádherný světýlka který na ni padnou jak ulitý a pokud se mu líbí tak z té vectry tak bych uvažoval o koupi vectry být ním
Dub> Já osobně bych to taky nedělal, líběj se mi kulatý tvary corsy, ale když se mu to líbý, tak aď to udělá, nikdo mu v tom bránit nemůže, třeba nás ještě prěkvapí........
ano tuning je o tom se odlišit. Ale při takovýmhle zásahu do karoserie a funkčních prvků se ani nedivím polišům že jdou po tuningu jak slepice po flusu. Prostě nejsem zastánce převařování světel z jinejch aut a podobných zhůvěřilostí. Já jdu spíš cestou lehkýho styllingu - detaily který nejsou z mojeho pohledu uplně dokonalý tak lehce upravím k obrazu svému. Dneska bych už možná ani nezavařoval kliky - i když to je taky hodně diskutabilní...
Když postavíš vedle sebe corsatigru (mnozí jí na fotkách určitě viděli) a corsu v německý stylu - skrčenou až na zem, krásnej lak a pěkný kola tak myslím, že většině lidí se stejně bude líbít ta v "origu". Mě teda rozhodně. Corsatigra je pro mě tuzing jak vyšitej.
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení
vaneon>>>Tak mam pro tebe dobrou zprávu. Mluvil jsem s tím týpkem a prý je to v pohodě. vyhláška prý nakazuje mít přední světla bílá a žluté blinkry, Takže si tam vesele můžeš dát světla z čeho chceš...