Prasklá hadička k zadnimu ostřikovači
-
- Kontaktovat uživatele:
Prasklá hadička k zadnimu ostřikovači
Nedávno jsem zjistil , že mi teče hroznym čůrkem voda ze zadního stěrače , kouknu pod boční dveře u ridiče a tam teče voda. Je prasklá ta hadička. Nedostával se k tomu už někdo ? Jak to jde nejlépe a kudy přesně vede
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přetržená hadička zadního ostřikovače ....
No nebudete mi to věřit ale jednou se tak podívám na zadní sklo a říkám si že by to chtělo ostříknout .... tak stříkám stříkám a koukám že nestříkám ... říkal jsem si ucpaná tryska nebo tak a nechal jsem to být ... teda asi jenom na 10 minut ... pak jsem otevřel kufr a z víka na mě tekla voda... tak jsem na to koukal až mi došlo že by to mohlo být třeba v tý gumový chráničce jak tam vede ta hadička a ještě nějaký kabely ... sundám chráničku a zjistím že hadička je v h..... poraďte mi co s tím , mám totiž fóbii ze špinavejch skel a to zadní mě teď strašně deptá ...
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
- Jack
Mněl jsem to samý.Sundej ten spojovací krk co vede z boku auta do dveří .Tam je napojená hadička.Já jsem ji mněnil za novou.Vyndej ostřikovač a natáhni novou musíš to dělat z tý díry na ostřikovač jinak setam netefíš.Tam jeten problem žeje ta hadička co vede od nádobky na ostřikovače napojená přímo v tom krku takže to občas tam rupne apak ti tto teče do dveří a kufru.
Opel Corsa 1,2eco 33kw-Hlavně že to jede
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- cache
Ja len mozem pridat odporucanie - nenechavaj to na neskor. Mne zimna zmes prezrala izolaciu kablov a vyskratovala mi cely kufor (dvere sa tvarili stale ako otvorene a palubovka svietila ako vianocny stromcek aj ked bolo vsetko vypnute). Jedine rychle riesenie bolo prerusenie kabelaze. Bohuzial, kedze to sam nezvladam (ani zrucnostou ani priestorovo) opravit sam, musim setrit na servis, nech mi celu kabelaz prerobia (nastastie u znameho - nebude to prilis drahe snad).
Opel Corsa B, r.v. 97, 1.2 33kW
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
fickerpet: to verim... ja uz to mam spraveny.. mel jsem to utrzeny tesne u kufru, ale hadicka byla spadla, tak jsem ji napojil nad dverma ridice a dozadu natahnul novou - jako spojky jsem pouzil jednocestny ventily, ktery jsou na ty hadicky primo delany. a ted vse funguje, jak ma.
Opel Corsa 1.0 12V, r.v. 1997