MADFlock
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja se z toho poseruuuuuu....
2 hodiny jsem zkousel sundat nabu na volant, bezvysledne . proste ji nemuzu sundat dolu, midlil sem do toho jak ko**t a ani ho**o. pak se 4 hodiny sundaval palubku. fsecky draty odpojit a odstripat rychlostahovaci pasky. doflockoval sem posledni veci a namontoval dvere u ridice vzadu boky a sloupky B+C. cely sem to uspinil, je to videt jak je to spatne mistama poflockovany a vymackal jsem do mekkyho lepidla prsty. ja to snad cely zapalim ...uz NIKDY nebudu rozebirat zadnej interier. to je porod. zitra nastrojim jeste neco, hlavne se to musi vyluxovat. manzelka ma narozky zitra , tak nemam moc casu, jeste musime nakoupit na mimon a nalozit maso. ve CT mam dovcu a od rana budu skaldat palubku a zbytek (neonky, pridelat zpatky kabelovy svazky, budiky vytisknout a nalepit+musej fungovat-momentalne mi sviti jen ikona dobijeni, neukazujou budiky a v aute nemam palubku a nic) .... zitra s tim musim do prace fsude vysej kabely.
neni to podle mych predstav, ale je to prvni auto no. uz vim co a jak a co jsem udelal spatne atd. taky mi na to furt nekdo sahal a foukal prach a vitr mi to porazel....takze v mimoni se na to radsi nekoukejte
btw> omlouvam se ale musel jsem si trochu ulevit ... at zije svatek prace
fotky here http://mikemad.ic.cz/mycorsa/01_05_07_Corsa_Flock/
ja se z toho poseruuuuuu....
2 hodiny jsem zkousel sundat nabu na volant, bezvysledne . proste ji nemuzu sundat dolu, midlil sem do toho jak ko**t a ani ho**o. pak se 4 hodiny sundaval palubku. fsecky draty odpojit a odstripat rychlostahovaci pasky. doflockoval sem posledni veci a namontoval dvere u ridice vzadu boky a sloupky B+C. cely sem to uspinil, je to videt jak je to spatne mistama poflockovany a vymackal jsem do mekkyho lepidla prsty. ja to snad cely zapalim ...uz NIKDY nebudu rozebirat zadnej interier. to je porod. zitra nastrojim jeste neco, hlavne se to musi vyluxovat. manzelka ma narozky zitra , tak nemam moc casu, jeste musime nakoupit na mimon a nalozit maso. ve CT mam dovcu a od rana budu skaldat palubku a zbytek (neonky, pridelat zpatky kabelovy svazky, budiky vytisknout a nalepit+musej fungovat-momentalne mi sviti jen ikona dobijeni, neukazujou budiky a v aute nemam palubku a nic) .... zitra s tim musim do prace fsude vysej kabely.
neni to podle mych predstav, ale je to prvni auto no. uz vim co a jak a co jsem udelal spatne atd. taky mi na to furt nekdo sahal a foukal prach a vitr mi to porazel....takze v mimoni se na to radsi nekoukejte
btw> omlouvam se ale musel jsem si trochu ulevit ... at zije svatek prace
fotky here http://mikemad.ic.cz/mycorsa/01_05_07_Corsa_Flock/
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
VW Jetta 2 Coupe
- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe Miku.. klobouk dolů, že ses pustil do tý palubky i když je tak málo času.. z toho si nic nedělej.. všechno jde na poprvý hůř.. nechtěl bys až budeš mít chvilku čásek udělat do sekce jak na to... návod i s fotodokumentací (který máš dost) na vyndavání palubky??
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak jsem to myslel... ;o) jsi zlatej ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
konecne mam chvilku casu to i semka dat. tak konecny vysledek zde
http://mikemad.ic.cz/mycorsa/05_05_07_My_Corsa_MV-IX/
tady fotky kamosovo Toleda, delalo se jen par veci na palubce a a+b+c sloupky
http://mikemad.ic.cz/mycorsa/05_05_07_My_Corsa_MV-IX/
tady fotky kamosovo Toleda, delalo se jen par veci na palubce a a+b+c sloupky
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
VW Jetta 2 Coupe
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Svoby
- Moderátor
Mike Mad
Ten interiér je fakt moc pěknej, taky bych něco takovýho časem chtěl,ale jenom by mě zajímalo-jestli to není tajný,kolik si za to dal? Neodlepuje se to, nebo něco takovýho?
.... sloučeny témata Mike Mad do MADFlock... příště prosím použít funkci hledat a nezakládat duplicitní témat..bloud
.... sloučeny témata Mike Mad do MADFlock... příště prosím použít funkci hledat a nezakládat duplicitní témat..bloud