Jitula - Corsa C Z10XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
no fotky jsem našla jen tyhle , jedna je ze srazu vč a druhou jsem si fotila kdyz jsem parkovala vedle tetiny corsičky ale je blbě proti slunci. no k těm plastům- chtěla bych je dola ale koupila jsem to poškrábáný a neměla jsem čas to dát zakytovat a láknout auto jsem potřebovala do práce tak to je jen stříknutý ale v plánu do budoucna to chci určo ale uvidím jak budou finance - ted jsem bez práce (( tak se uvidí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
-
ne to jsem nechtěl říct ,můžou se líbit ale je vždy k tomu lepší nabídnout original ,proč nemůžeš sehnat plato?v oplu ho kupovat nové nechceš a na vrakovištích žádne nemají?Jitula píše:myslíš že by se to s těmahle neprodalo ??
jo mám dotaz když seženeš všechny díly, nedokázal by jsi sehnat i zadní plato ? já ho scháním všude asi skoro rok a nikde nic ((
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
- Robin
Pěkný kola,bubny a pedály, jen ty zadní světla bych dal tmavé. Té stříbrné už je moc, ale to je věc vkusu.
Taky o nich uvažuju, ale slyšel jsem, že mají malý odběr proudu a na palubce se rozsvítí žlutá kontrolka prasklé žárovky. Nesvítí ti?
Zajímalo by mě, kolik LED svítí jakou barvou, myslíš, že by jsi to mohla vyfotit? Pouze obrysové světlo, pak blinkr, brzda a zpátečka..
Taky o nich uvažuju, ale slyšel jsem, že mají malý odběr proudu a na palubce se rozsvítí žlutá kontrolka prasklé žárovky. Nesvítí ti?
Zajímalo by mě, kolik LED svítí jakou barvou, myslíš, že by jsi to mohla vyfotit? Pouze obrysové světlo, pak blinkr, brzda a zpátečka..
- Jitula
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
musím říct, že naživo to vypadá opravdu pěkně ... jen tak dál
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF